eveline

Over Eveline


Mijn motto:

Stilstand is achteruitgang. Hoe meer ik leer, des te meer ik mij besef hoe weinig ik nog weet. Sta op met een glimlach en geniet iedere dag.

 

Mijn naam is Eveline Görs. Ik woon bijna 20 jaar samen met mijn Limburgse partner en vader van onze opgroeiende zoon Lucas.
Sinds 1991 ben ik werkzaam in de schoonheidsbranche in het mooie en gezellige Venray. Met heel veel plezier en enthousiasme werk ik dagelijks in mijn salon om mijn passie over te dragen aan anderen. Het volgen van diverse opleidingen, congressen, beurzen, cursussen, specialisaties, vakliteratuur en jarenlange ervaringen houd ik het kwaliteitsniveau en kennis hoog en kan ik mijn klant de juiste behandeling en het beste advies geven.
Als schoonheidsspecialiste voel ik mij meer als huidcoach voor mijn klanten. Behalve dat de klanten zich heerlijk mogen genieten in de sfeervolle salon , voorzien van alle comfort en luxe, vind ik het belangrijker dat ik resultaat zie in de behandelingen. Door een goede band met mijn klant op te bouwen kan ik inspelen op de behoeften van de klant. De hoog aangeschreven producten; DR. GRANDEL, Arabesque en Revitaltrax en de behandelingen in combinatie met mijn energie zorgen voor een prachtig resultaat.
Voor mijn specialistische behandelingen zoals acne of ontharing werk ik samen met artsen en zorgverzerkeraars. Hiervoor ben ik verplicht om om de 2 ½ jaar bij te scholen en mijn kennis onder de loupe te nemen.
Nieuwsgierig geworden? Komt u rustig een kijkje nemen en geniet o.a. van één van de luxe gelaatsbehandelingen of vraag om een huidadvies.

TOT ZIENS!!!