DR. GRANDEL / AKTIES EN NIEUWS!!!

 

IMG 20200325 153536        revitaltrax-aacc-v09 1200x1200

M.i.v. 11 mei '20 zijn we weer open om u te laten genieten in de salon. Tot ziens!!!

Wij volgen de maatregelen van de R.I.V.M. en de adviezen op van de ANBOS: Wij behandelen u met comfortwegwerphandschoenen aan en mondkapje op. Tussen twee behandelingen in worden de salon. sanitair en attributen etc. volledig schoongemaakt. Luchtreinigingsinstallatie voor het zuiveren van de lucht is aanwezig.  

NIEUW IN VENRAY EN GEZIEN OP TV :

REVITALTRAX ANTI-AGING COLLAGEN COMPLEX

- Vermindert rimpels en fijne lijntjes, helpt hydratie + stevigheid + elasticiteit van de huid te behouden, maakt de huid zacht-glad-soepel en verfijnt poriën. Helpt haarvolume te verbeteren en houdt het haar sterk en glanzend, draagt bij aan mooie en sterke nagels, gaat sinaasappelhuid op de benen tegen en versterkt het bindweefsel bij striae. Het is makkelijk in gebruik: drinkbare formule met een bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken. 1 Sachet in de ochtend of voor het slapengaan mengen met een glaasje sinaasappelsap of melk of thee etc. Kosten per pakket van 30 stuks = € 39,- , 60  stuks = € 72,-  en 90 stuks = € 99,-

 

*****************************************************************************************************                             Wij bezorgen naar wens alle producten, dezelfde dag + gratis, bij u thuis (binnen een straal van 20 km)!!!                                                      Anders: gratis verzending per post!!!

************************************************************************************************

 

HOT FOR THE SUMMERTIMES   ! ! !        

VEEGVASTE, WATERPROOF OOGSCHADUW 

 

6 Prachtige intense kleuren. De oogschaduwpennen zijn betaalbaar, waterproof, langhoudend, hebben een geïntegreerde puntenslijper en zijn ook te gebruiken als eye-liner.

Ze voelen zijdezacht aan en zijn praktisch en ideaal voor onderweg.    Prijs € 14,90.

 

 

IMG 9575fb ara eyeshadow stylo 3